Na sajtu „Zlatibor na dlanu“ možete naći sve vezano za planinu Zlatibor koja je zahvaljujći svojim prirodnim bogatstvima, lepotama, ugostiteljskim i turističkim atrakcijama najveći planinski turistički centar Srbije.

Ova ideja je dete dobro poznatog i prihvaćenog internet portala Užice Oglasna Tabla koji broji milionske posete, više od dvesta hiljada aktivnih pratilaca na socijalnim mrežama, osam godina predanog i vrednog rada i mnoštvo zadovoljnih saradnika.

Zlatibor na dlanu mesto je na kom ćete dobiti sve tražene informacije ali na kom ćete moći i da se reklamirate.

Selekcija novih i svežih ljudi koji posluje pod imenom „DN Concept Marketing“. Tim koji je poverenje kod klijenata izgradio radeći velike projekte u oblasti digitalnog marketinga, advertajzinga, IT tehnologija, dizajna, video produkcije i fotografije.

** Cena oglašavanja na našem sajtu je 2000 RSD na mesečnom nivou ili 20 000 RSD na godišnjem. Istaknuti oglasi koštaju 4000 RSD mesečno ili 40 000 RSD na godišnjem nivou.

** Ako nemate fotografije Vašeg smeštaja, mi to možemo uraditi za vas. 70e košta fotografisanje plus video snimak koji ide na naš Youtube kanal.

(promotivna cena do 1. septembra)

Zlatibor na dlanu – Oseti Zlatibor!